Spring naar inhoud
Burg. J. Dijkstraweg 11
8801 PG Franeker

Telefoon 0517-395874
info@zwembadbloemketerp.nl

Vrijwilligers

De Stichting exploitatie zwembad Bloemketerp kan niet zonder vrijwilligers.

Waarom vrijwilligerswerk gaan doen? Het is een leuke en zinvolle vrijetijdsbesteding, het geeft je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen,  je leert nieuwe mensen kennen, je doet ervaring op, je kunt iets voor een ander betekenen, je blijft betrokken en het houdt je fit. De heer Klaas Kikstra (103) was hier wel een heel goed voorbeeld van.

Wat zit erin voor mij als vrijwilliger? Als tegenprestatie mag je bij ons gratis zwemmen.

Hoeveel tijd kost het mij als vrijwilliger? Af en toe een paar uurtjes, een specifieke klus of een vast dagdeel.

De huurders (F.Z.C ’54 en de VAS) van het zwembad zijn al actief betrokken. Iedere eerste zaterdag van de schoolvakanties komen een aantal leden van F.Z.C ’54 extra schoonmaken, de waterpoloërs van F.Z.C ’54 zorgen voor extra toezicht tijdens de DISCO avonden en helpen bij ‘grote klussen’. Ook zijn leden van het VAS actief bij ons op maandag en tijdens het DISCO zwemmen. Op deze wijze proberen wij de huurprijs laag te houden voor deze gebruikers.

Wij zoeken:

  • Vrijwilligers voor extra/andere schoonmaak werkzaamheden.
  • Handige klussers, voor diverse schilder werkzaamheden, plaatsen van een keuken in de personeelsruimte, onderhoud gebouw zowel binnen als buiten.
  • Grasmaaier (zonneweide met de zitmaaier)
  • Snoeiwerkzaamheden en onderhoud terrein.
  • Begeleiden/organiseren activiteiten voor jeugd in de vakanties.

Heb je belangstelling of wil je meer willen weten over de werkzaamheden neem dan contant op met Marja Visser telefoonnummer 0517 – 39 58 74 of mail naar m.visser@zwembadbloemketerp.nl