Spring naar inhoud
Burg. J. Dijkstraweg 11
8801 PG Franeker

Telefoon 0517-395874
info@zwembadbloemketerp.nl

Kinderen

Het zwembad beschikt over een peuterbadje van 20 cm diep met een watertemperatuur van 31 graden. Een instructiebad met een diepte vanaf 60 cm aflopend naar 110 cm, met een grote waterglijbaan en sproeipaal  Kinderen zonder diploma zijn verplicht tot het dragen van zwemvleugeltjes en mogen niet zwemmen achter de lijn in het diepe gedeelte van het 25 meter bad. Spel materiaal zoals maten en banden zijn aanwezig.

Kinderfeestje

Ben je jarig of heb je gewoon iets te vieren, nodig dan al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een supergezellig zwemfeestje! In het weekend gedurende de openingstijden maar ook door de week kun je bij ons terecht voor een (kinder)feestje. (graag vooraf reserveren)

Op maandag is het mogelijk vanaf 14:30 tot 17:00. (patat e.d. mag na afloop of tijdens het zwemmen genuttigd worden).  Vraag naar de mogelijkheden 0517 – 39 58 74

Het kinderfeestje bestaat uit:

  • entree voor het zwembad
  • patat en limonade
  • een ijsje (raket/split)

Kosten € 8.00 p.p.

Discozwemmen

Vanaf september iedere laatste zaterdag van de maand Discozwemmen! Super geschikt voor (verjaardags)feestjes! 

 DSC01013

Aanvang disco 19:00. Vooraf (vanaf 18:15) is het mogelijk om in de kantine te zingen voor de jarige, cadeaus uit te pakken en patat te eten. (graag vooraf reserveren)

Het discofeestje bestaat uit:

  • entree voor het zwembad tijdens de disco
  • patat en limonade
  • een ijsje

Kosten €10.00 p.p.

(Besloten) Feesten

Groepen of besloten feestjes kunnen ook buiten de openingstijden van het zwembad bij ons terecht. Denk hierbij aan schoolklassen, verenigingen etc. met een DISCO, water attracties zoals een stormbaan of waterballen kortom er is van alles mogelijk.

Voor informatie 0517 – 39 58 74 vragen naar Marja Visser.