Spring naar inhoud
Burg. J. Dijkstraweg 11
8801 PG Franeker

Telefoon 0517-395874
info@zwembadbloemketerp.nl

Gezinnen

Babyzwemmen

Babyzwemmen is een activiteit voor ouder en kind. De doelgroep bestaat uit kinderen van ongeveer 3 tot 18 maanden. Het uitgangspunt is dat baby’s met veel plezier in het water zijn. Zwemmen moet leuk zijn, daarom proberen wij aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind.

Het doel van de lessen is kind en ouder op een gezellige, ontspannen manier met water bezig te laten zijn. In de lessen komen de volgende onderdelen aan bod: in/uit het water gaan, onder water gaan, drijven op de bui en rug, sociale aspecten tussen ouder en kind. Uw baby leert op plezierige wijze de mogelijkheden en onmogelijkheden kennen van het water.

De lessen worden gegeven in extra verwarmd water.

  • Maandag van 10:00 tot 10:30.

Ouder en kindzwemmen

Om kinderen al heel jong vertrouwd te maken met water is er Guppy zwemmen (vanaf 18 maanden tot 3 jaar) en Puppy zwemmen (3 en 4 jaar). Het is een zwemlesfeestje samen met papa of mamma voor beide groepen. Maar opa of oma mag natuurlijk ook. Stap voor stap worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. Voor elk Guppy/Puppy certificaat moet worden voldaan aan een aantal oefeningen, zodra dat lukt ontvangt u een certificaat. Voor zowel Puppy als Guppy zijn 3 certificaten te behalen.

  • Maandag van 10:00 tot 10:30

Inschrijfformulier baby- en/of ouder en kind zwemmen