1 april afzwemmen voor A

Diploma zwemmen is een feestje!

Afzwemmen voor je diploma is natuurlijk altijd spannend maar ook een feestje waarbij je aan iedereen kan laten zien wat je allemaal geleerd heb tijdens je zwemlessen.  Het is dan ook extra leuk als er veel publiek langs de kant van het bad zit. En dat was er afgelopen zaterdag toen  Lennart, Ruben, Sverre, Jildou, Lorenzo, Jelco, Thiemen, Ralph, Aiso,Ruth, Isa, Ilias, Jesse, Sander, Jorn, Jelmer, Daphe, Isa, Hidde, Milan, Fiene, Ilse, Rinco, Amir en Famke afzwommen voor diploma A.  Iedereen geslaagd. En nadat Juf Griet iedereen persoonlijk zijn diploma en medaille had gegeven gingen alle nieuwbakken diploma A bezitters op de foto. En dat viel niet mee om iedereen erop te krijgen.

Kortom dolle pret!

.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *