Finding Dory weken in het zwembad!

back flyer dory

Finding Dory activiteiten

Tijdens de zomervakantie zijn er Finding Dory activiteiten in het zwembad. Zo kun je deelnemen aan een speciale speurtocht in het zwembad en meedoen aan de kleurplaatwedstrijd. Download hier de kleurplaat finding dory  lever de kleurplaat tijdens een zwembadbezoek in bij de balie voor 28 augustus en maakt kans op een zwemfeestje met drie vriendjes/vriendinnetjes.

Sparen voor knuffels

In de zomervakantie kun je ook sparen voor Finding Dory knuffels. Bij elke besteding van € 4,00 op entreebewijzen voor recreatief zwemmen of horeca ontvang je een Finding Dory stempel op jouw Finding Dory stempelkaart. Bij een volle stempelkaart van 10 stempels ontvang je één van de zes Finding Dory knuffels cadeau! (Deelname is onder voorwaarden zoals vermeld op de stempelkaart).

 

Speel Finding Dory Memory

We hebben, samen met Sportfondsen, een eigen online Finding Dory Memory ontwikkeld. Heb jij alle plaatjes binnen de tijd gevonden? Dan win jij een prijs! Speel het spel direct op

www.sportfondsenmemory.nl. Deze actie loopt tot 31 juli 2016

Dit bericht is geplaatst in Algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *