Toermalijn doet workshop maak “Kennis met de zwemsport”.

Voor de twee keer is de Toermalijn met een groep leerling in het zwembad voor vier workshops ‘Maak kennis met de zwemsport”. De eerste workshop hebben we spelletjes gedaan en natuurlijk van de glijbaan, bij de tweede hebben we de wedstrijdslagen en het starten geoefend zowel voor de borstcrawl als de rugslag.

Vandaag was waterpolo aan de beurt en dan blijkt, dat valt nog niet mee om met 1 hand en bal vangen en gooien of borstcrawl zwemmen met de bal. En dan moet je ook nog zo’n ding, o ja cap, op je hoofd. Natuurlijk hebben we ook een partijtje gedaan met als afsluiter een potje waterpolo in een zwemband. Dat was misschien nog wel lastiger als zwemmend!

DSC01844 DSC01845 DSC01849 DSC01850

Volgende week de laatste workshop Synchroon zwemmen!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *