Top disco avond 31 oktober

Afgelopen zaterdag hadden wij een super leuke relaxte Disco avond. Er waren 10 jarigen die hun feestje vierden, er zijn zeker 100 bakjes patat gebakken, gedanst op de beweegbare vloer van het wedstrijd bad en swingend van de glijbaan gegaan, DJ WIM had een top avond net als een aantal ouders die meegekomen waren. De waterpolo Heren van FZC’54 en een vrijwilliger van het VAS zorgden, samen met personeel, voor het toezicht. Ook de ouders die mee waren gekomen hebben zich prima vermaakt.  Kortom een top avond. Heb jij dit gemist geen nood volgende DISCO avond is zaterdag 28 november!  Op de foto DJ WIM in actie.

DSC01005

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *