Afzwemmen met Zwarte Piet!

Afgelopen zaterdag was het afzwemmen voor Berber, Femke, Hidde, Joey, Kyan, Manja, Mika, Myrma, Divia, Sander, Sven, Boaz, Lahja, Liekencha, Marit, Silvan, Azita, Bas, Daan, Detmar, Houkje, Jurre, Lianne, Nick, Rimmer, Sierk, Tiemen, Yassin, Jorn, Famke, wel heel bijzonder

Want geheel onverwachts kwamen er twee Zwarte Pieten het zwembad binnen. Zij waren diep onder de indruk van de prestaties van alle kinderen en waren het er dan ook snel over eens, samen met de zwemonderwijzers, dat iedereen een diploma en een medaille dik verdient had.
Tot hun spijt konden de Pieten ’s middags niet  aanwezig zijn bij het afzwemmen voor diploma B van Zoë, Mandy, Karsten en Anouk ’s middags. Maar langs deze weg willen zij jullie van harte feliciteren met het behalen diploma.
DSC01624
DSC01602
DSC01603 DSC01604 DSC01608 DSC01612 DSC01619 DSC01620

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *