BSO activiteiten Actie Radius 21 januari

Woensdag 21 januari was de eerste middag van de BSO activiteiten die Actie Radius elk jaar organiseert voor basisschool leerlingen uit de Gemeente Franekeradeel in het zwembad. De leerlingen ervaren zo hoe leuk zwemmen is en maken spelenderwijs kennis met de diverse vormen van de zwemsport. De leerlingen worden in groepen verdeeld en wisselen om de 15 minuten van activiteit. Zo werd een estafette gezwommen, geschoten op waterpolodoelen, over matten gelopen, tikkertje gedaan en vrij gezwommen waarbij het natuurlijk heel leuk is om van de glijbaan te gaan. Voor zowel de begeleiders als de kinderen was het een top middag. Zie bijgaande foto impressie van de verschillende activiteiten.

DSC00778 DSC00779 DSC00770 DSC00771 DSC00765 DSC00781 DSC00819

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *