Zwemclinic CDA

Meer dan 25 kinderen hadden zich opgegeven voor de zwemclinic in Bloemketerp.
CDA Franekeradeel organiseerde deze activiteit om het belang van gezond bewegen en het belang van voldoende sportaccommodaties te onderstrepen. Ook enkele ouders deden mee en ter plekke meldden zich nog spontaan twee badgasten aan. Onder leiding van het zwemtalent Josien Wijkhuijs uit Franeker kregen de deelnemers enkele oefeningen om hun zwemtechniek te verbeteren. Voor de meesten bleek een uur actief zwemmen behoorlijk intensief, maar het enthousiasme was tot het einde toe groot.
Zie voor foto’s onderstaande link.

https://plus.google.com/u/0/photos/113249954661763676423/albums/5985851413720508689

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *