Geslaagde zwemmiddag Korendrager!

Afgelopen donderdag hebben de groepen 5, 6, 7 en 8 van de Korendrager banen gezwommen om geld op te halen voor Serious Request. Bijna 100 kinderen deden hier aan mee. Er werd zo’n drie kwartier fanatiek gezwommen. De langste afstand die gezwommen is, isĀ 1250 meter. Dit zijn 50 banen! Na een glaasje limonade kon er nog een klein uurtje vrij gezwommen worden. Na afloop ging iedereen met een goed gevoel en een ijsje naar huis.

Na de herfstvakantie wordt de opbrengst bekend gemaakt en volgen de foto’s. Wij van zwembad Bloemketerp vonden dit een zeer geslaagd evenement, en hopen dat er in de toekomst meer scholen komen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *