Afzwemmen A diploma 29 juni

DSC02067Alle A zwemmers bij de start van het afzwemmen.

Zaterdag was het feest in ons zwembad. Een grote groep kinderen mocht afzwemmen voor diploma A. Onder grote belangstelling van ouders, opa’s oma’s en andere familie leden konden de kinderen laten zien wat ze in de afgelopen periode geleerd hadden. Er waren zelfs twee juffen van school aanwezig om de verrichtingen van hun leerling te bekijken.  Wij, de zwemjuffen en meester,  hadden de indruk dat de ouders meer last hadden van zenuwen dan de kinderen, want die wisten, nou ja bijna, zeker wij gaan slagen!

Marienes, Annemare, Inge, Andre, Iris , Djurre, Tymo, Lisaane, Sven, Thijs, Lea, Yfke, Bianca, Jan, Jessie, Dino, Sanne, Janne, Lieke, Erwin en Mette zijn dan ook allemaal geslaagd! Van harte gefeliciteerd!

DSCF0291

Alle geslaagden voor diploma A met hun diploma en medaille.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *