Aanvraag steun gemeente Franekeradeel

Geachte bezoeker,

U heeft ongetwijfeld kennis genomen van de berichtgeving rondom de aanvraag voor financiële steun aan de gemeente Franekeradeel.

De Stichting ziet zich genoodzaakt deze steun te vragen om drie redenen:

  1. Het afgelopen jaar is er weliswaar een voortdurende stijging van het aantal zwemleskinderen geweest, maar deze blijft achter bij de uitgangspunten van de begroting en ondanks de zeer grote stijging van de overige bezoekers, is er een (beperkt) liquiditeitsprobleem ontstaan.
  2. De Stichting heeft al en moet blijven investeren in het zwembad. De benaderde financiële instellingen zijn, mede door de huidige financiële crisis, niet bereid hiervoor de benodigde financiering voor hun rekening te nemen.
  3. De Stichting moet helaas wijzigingen doorvoeren in de personele bezetting.

Wij zijn er van overtuigd dat, met het voorstel van het College, de toegezegde duurzame exploitatie in de komende jaren mogelijk wordt gemaakt en u dus nog jaren gebruik kan maken van het zwembad in Franeker.

Stichting exploitatie Zwembad Bloemketerp

 

Piter Bakker, voorzitter

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *