Eerste groep kinderen haalt diploma A

Bernou,Emma, Esmee, Tamara, Doutsen, Jaimy, Stijn, Amber en Brecht

Feestelijk dag zwembad Bloemketerp.

Afgelopen zaterdag was voor de Stichting exploitatie zwembad Bloemketerp een feestelijk dag. Voor het eerste in het korte bestaan van de Stichting zwom er een groep kinderen af voor A. Alle kinderen zijn geslaagd. De Stichting, sinds vorig jaar de nieuwe exploitant van het zwembad, ziet dat de vernieuwde opzet van de zwemlessen, kleine groepen en een verbeterde lesstructuur , zijn vruchten begint af te werpen. Volgens de toezichthouder, de heer P de Zwart, was de kwaliteit van de afzwemmen heel goed. De Stichting merkt ook dat ouders weer vertrouwen krijgen in de zwemlessen van zwembad Bloemketerp aan de instroom van de kinderen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *