Na Schoolse activiteiten Aksie Radius

Veel animo na schoolse activiteit zwembad “BLOEMKETERP” te Franeker

Afgelopen woensdag 14 december was er in Zwembad Bloemketerp een na schoolse activiteit. Voor alle basisschool leerlingen van de groepen 6 en 7. De organisatie was in handen van twee CIOS studenten van Aksie Radius, Jasmine Feitsma en Femke Prins. Zwembad Bloemketerp had het badwater beschikbaar gesteld. Ook de zwemvereniging FZC’54 was bij de organisatie betrokken.

De activiteiten bestonden uit wedstrijdzwemmen, vrij spel, spelen met drijvende objecten en waterpolo. Voor de begeleiding en vermaak van de ongeveer 130 kinderen waren alle CIOS studenten van Actie Radius aanwezig. Zowel de kinderen als de studenten hadden een leuke middag. De belangstelling voor de deze naschoolse activiteit was zo groot dat Aksie Radius op 11 januari nogmaals deze activiteiten in het Zwembad organiseert. De PCBO scholen en de Katholiek school van Franekeradeel zijn dan aan de beurt.

Het was een super leuk en geslaagd evenement. Zie foto.

De organisatie Femke Prins en Jasmine Feitsma

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *