Mini waterpolo toernooi

Alle deelnemers!

Vriendjes en Vriendinnetjes waterpolo toernooi FZC’54 groot succes!

Afgelopen woensdag heeft het 1e miniwaterpolo van FZC’54 in zwembad Bloemketerp plaats gevonden. Pupillen van FZC’54 mochten zelf een team van vriendjes en vriendinnetjes samenstellen in de leeftijd van 6 tm 12 jaar. Vooraf aan het toernooi zijn er twee trainingen gegeven door zwemvereniging FZC’54 om de kinderen kennis te laten maken met het waterpolo. Er hadden zich zo’n 60 kinderen aangemeld. Deze hebben verdeeld over twee poules een competitie van 3 wedstrijden gespeeld. Begeleiding van de teams was in handen van de studenten van Aksie Radius.

Kampioenen zijn geworden het team Bob de Bouwers en Nina Visser. Zij ontvingen uit handen van een vertegenwoordiger van de KNZB een prachtig beker en voor alle team leden was er de mascotte, een knuffel, van het EK waterpolo kampioenschap dat eind januari in Eindhoven gehouden wordt.

Het team de Littenser Einepyken ontving de prijs, een zwembril, voor de beste Yell. Het was een geslaagde middag waarbij een grote groep kinderen met veel plezier kennis heeft kunnen maken met het waterpolo. Zie voor meer foto’s www.fzc54.nl

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *