DISCO zwemmen

Afgelopen zaterdag hebben wij voor de tweede keer sinds de hernieuwde opening van het zwembad een disco avond gehouden. Het was een groot feest. De beweegbare vloer was omhoog zodat daar op gedanst kon worden en IT drive-in zorgde voor de juiste muziek en sfeer. Het aantal bezoekers was verdubbeld ten opzichte van de vorige keer.

Ook was er jarige aanwezig waarvoor speciaal lang zal ze leven werd gedraaid. Kortom het was een geslaagde avond! Deze avond is mede mogelijk door de inzet van vrijwilligers.  Erwin, Douwe, Jan, Iris en Monique Bedankt!

Meer foto’s van de disco avond vind je op onze hyves pagina.  Volgende DISCO avond zaterdag 17 december.

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *